Consulten

Consult aan huis tijdens je zwangerschap

Soms heb je behoefte aan extra informatie om je goed voor te bereiden op het geven van borstvoeding. Bijvoorbeeld door een eerdere ervaring, of omdat je een borstoperatie hebt gehad of dat je bepaalde medicijnen moet gebruiken. Tijdens het consult informeer ik jou over de mogelijkheden, geheel afgestemd op jouw situatie en wensen.

Consult aan huis voor borstvoedingsbegeleiding:

Soms gaat borstvoeding geven niet vanzelf en heb je behoefte aan begeleiding. Tijdens mijn consult kijk ik hoe jij je baby voedt. Ik let dan op de drinktechniek en onderzoek daarnaast het mondje van je baby en jouw borsten. Vervolgens stel ik in samenspraak met jou een plan op dat een haalbare oplossing biedt voor jouw situatie. Het belangrijkste uitgangspunt voor mij is dat jij en je baby je goed voelen en dat het voeden prettig verloopt, ongeacht met welke voeding.

Kolf consult aan huis:

Ben je van plan te gaan kolven omdat je bijvoorbeeld borstvoeding wil gaan combineren met werken? In dat geval kan ik je praktische informatie en persoonlijk advies geven over onder andere:

  • kolfmethodes
  • welke kolf geschikt is
  • hoe je borstvoeding het beste kunt bewaren en vervoeren
  • borst- en kunstvoeding combineren

Telefonisch consult:

Telefonisch kan ik je algemene informatie verstrekken over het geven van borstvoeding. Voor een persoonlijk advies kunnen we het beste een consult aan huis afspreken.

Het aanvragen  van een consult kan zowel met als zonder doorverwijzing van een verloskundige, kraamverzorgende, huisarts of consultatiebureau.

Tijdens mijn begeleiding kan het nodig of gewenst zijn om in contact te staan met je huisarts, verloskundige of consultatieburo.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak bel 06-38019548